Про це йдеться на сайті конкурсу.
Найкращим шоколатьє України став Антон Штипа – шеф-кондитер Bassano, шеф-кухар і викладач Першої Кулінарної Академії України УЦА.
Штипа буде представляти країну на міжнародному фіналі в Парижі.
Український відбірковий етап WCM відбувався в кулінарній студії Chef University компанії Best Way Foods, ексклюзивного дистриб’ютора компанії Barry Callebaut та інших європейських виробників інгредієнтів для Food Service та харчової промисловості в Україні.
World Chocolate Masters (WCM) — головний міжнародний конкурс шоколатьє та шеф-кондитерів, присвячений їхнім творчим уявленням про роль шоколаду в кондитерському світі та гастрономії майбутнього. Проводиться за підтримки французького бренду шоколаду для кондитерів Cacao Barry, що належить компанії Barry Callebaut.