Треба бути разом і це цінувати: у “Полтава бістро” щотижня проводитимуть “сімейні посиденьки”

Автор: Любава Лисичкіна
21:35 31.01

Замість втиченння в мобілку на самоті – ви проводите час разом з родиною.

Треба бути разом і це цінувати: у “Полтава бістро” щотижня проводитимуть “сімейні посиденьки”
Світлодіодне освітлення
Про це повідомив шеф-кухар Євген Клопотенко.
 
“Традиція – обідати разом в неділю всією родиною – класна і дуже українська. Її треба відроджувати, треба бути разом і це цінувати. Поки не пізно”, – говорить кухар.
 
В Полтава бістро  відродили цю історію: вже цієї неділі відбувся перший такий день.  Родини говорили, обіймались і обмінювались теплими емоціями за одним великим столом.
 
Євген з командою розробив спеціальне меню, яке щотижня може змінюватись.
 
“Тому приходьте з 12 до 16 і зацініть, як це круто: замість дня за плитою – ви кайфуєте від страв зготованих шефом,  замість втиченння в мобілку на самоті – ви проводите час разом з родиною,  замість звичайних вихідних – зароджуєте нову/стару традицію”, – зазначає Клопотенко.
 
Як відомо, на Печерську новий сімейний ресторан авторської кухні пропонує вишукані страви з різних куточків Європи.

Великий Київ у Google News

підписатися