Про це повідомив шеф-кухар Євген Клопотенко.
“Традиція – обідати разом в неділю всією родиною – класна і дуже українська. Її треба відроджувати, треба бути разом і це цінувати. Поки не пізно”, – говорить кухар.
В Полтава бістро відродили цю історію: вже цієї неділі відбувся перший такий день. Родини говорили, обіймались і обмінювались теплими емоціями за одним великим столом.
Євген з командою розробив спеціальне меню, яке щотижня може змінюватись.
“Тому приходьте з 12 до 16 і зацініть, як це круто: замість дня за плитою – ви кайфуєте від страв зготованих шефом, замість втиченння в мобілку на самоті – ви проводите час разом з родиною, замість звичайних вихідних – зароджуєте нову/стару традицію”, – зазначає Клопотенко.