ТОП-5 закладів, де у Києві можна поїсти млинців

18:07 21.01

У 2022 році свято Масляної почнеться 28 лютого і закінчиться 6 березня.
Традиція має давнє коріння і походить ще з дохристиянських часів. Частково обряди збереглися ще з часів стародавніх слов’ян і язичницьких традицій. Тому Масляну багато людей за свято не вважають, але саме з нього починається відлік кінця зими і приходу весни.

ТОП-5 закладів, де у Києві можна поїсти млинців

До свята більшість закладів у столиці готують спеціальне меню, а поки до Масляної залишається більше місяця, млинці можна замовити у таких закладах як:

Сажа – ресторація на вугіллі в Петропавлівській Борщагівці.

Меню складається з авторських страв татарської, європейської, італійської кухні. У закладі готують справжній плов, соковите м’ясо, рибу, овочі на відкритому вогні.

У ресторації гості можуть скуштувати млинці з маком та млинці з яблуками та млинці з сиром.

Кулінарний дім “ІБІС” пропонує домашні млинці, виготовлені за фірмовою рецептурою. Шеф-кухар розробив та приготував різноманітні млинці на будь-який смак.

Найпопулярніші позиції – класичні з домашнім сиром і родзинками та з куркою і грибами.

Якщо ви бажаєте спробувати щось незвичайне, то в кулінарному домі ви можете замовити млинці з чорнилами каракатиці з начинкою із лосося і м’якого сиру, а також млинці з морквяного пюре з начинкою з креветок, м’якого сиру та шпинату. Якщо ви полюбляєте солоденьке, варто спробувати млинці з шоколадом або Сюрприз – поєднання трьох різних млинців в одному: з вишнею, сиром і маком, або млинці з бананом.

Також у меню є вівсяні, бурякові з начинкою із лосося і м’якого сиру та гречані млинці.

Млинцева хата ОПанас – розташована у парку Шевченка у Києві. У древ’яній хатині продають млинці на різний смак, а також напої власного приготування, узвар і компот з лісових ягід.              

У меню є млинці із м’ясом, рисом та соусом барбекю, сьомгою та сиром «філадельфія», капустою та чорносливом, яблуками та корицею.  

Spelaya Kanareyka– ресторан який розташований у Києві на вул. Саксаганського, 15.

У ресторані можна спробувати вареники «Шоколадні вишні», млинці «Стабільно м’ясні», ванільно-сирні, «Карамельно яблучні», «Пристойно фетові», «Впевнено курячі».

Паштет – заклад європейської кухні, який славиться ситними першими стравами, гарнірами, соковитим, м’ясом, рибою та пікантними закусками.

У закладі можна спробувати млинці з сиром і бананом під солоною карамеллю та млинці із паштетом. 

Великий Київ у Google News

підписатися