Стало відомо, коли планують звести переправу через річку Ірпінь

Автор: Володимир Хлєбников
12:04 07.04.2022

Дорожники продовжують зведення тимчасової переправи через ріку Ірпінь на автошляху Р-30. Її було зруйновано внаслідок вторгнення російських окупантів на територію Київської області.

Про це повідомила пресслужба Укравтодора.

За останню добу (6 квітня, – прим. “ВК“) 176 робітників та 94 спецмашини дорожників працювали на північному заході Київщини. Залучено підрядні організації: Автомагістраль-Південь, Спец Комплект Постач, ДП «Київський облавтодор» та ПП «Автомагістраль». 29 кілометрів траси М-06 Київ – Чоп, котру рашистські загарбники перетворили на цвинтар знищеної техніки, очищено“, – йдеться у повідомленні.

У місті Ірпінь дорожники прибрали 16 кілометрів вулиць: вул.Садова – 1,1 км, вул.Соборна – 4,9 км, вул.Університетська – 10 км.

Також триває зведення тимчасової переправи через ріку Ірпінь на автошляху Р-30. Там 6 квітня працював 41 дорожник. На мосту влаштовуємо труби, щебеневу основу та земляний насип. Тимчасова переправа допоможе відновити транспортне сполучення з Ірпенем“, – додали в Укравтодорі.

Завершити влаштування мосту планується на початку наступного тижня.

Нагадаємо, раніше мер Ірпеня попросив про допомогу в розборі завалів в місті, яке дуже постраждало через російських окупантів.

Останні новини