Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві.
Як зазначається, на сьогодні вже зареєстровано 5 випадків захворюваності на гостру кишкову інфекцію.
Роботу кулінарного цеху, який виробляв страви, що ймовірно викликали спалах, припинили.
Залишки харчової продукції списано та направлено на утилізацію.
У ході інспектувань проведено відбір санітарно-гігієнічних змивів із об’єктів навколишнього середовища, проб води на мікробіологічні дослідження, обстеження персоналу на бактеріоносійство кишкової патфлори.
У зв’язку з встановленими на потужності порушеннями законодавства про харчові продукти готуються розпорядчі документи. Епідрозслідування триває”, – йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, на вихідних стало відомо, що троє киян опинились в лікарні через неякісні смаколики.