Смачні історії про їжу й напої від прадавніх часів розкаже дослідник Валерій Лисенко: вхід безкоштовний

Автор: Любава Лисичкіна
21:14 05.06

Смачні історії про садівників і кондитерів, цукроварів і меценатів. І, звичайно, про архітектуру: палаци й заводи, торговища й навчальні заклади, київські ресторани й кафе. Від часу, коли люди ще мало відрізнялися від звірів, і харчувалися так само, і практично, до сьогодення.

Смачні історії про їжу й напої від прадавніх часів розкаже дослідник Валерій Лисенко: вхід безкоштовний
Анонсували захід у Державній науковій архітектурно-будівельній бібліотеці імені В.Г. Заболотного.
 
Валерій Лисенко – дослідник, краєзнавець, мандрівник, член правління Ліги екскурсоводів Києва, Гільдії професійних екскурсоводів та гідів – перекладачів, ведучий сайту excurs.kyiv.org, автор приватного інтернет – проєкту «1000 – ліття української культури».
 
Автор анонсує: «Смачні історії про їжу й напої, пивоварів і виноробів, садівників і кондитерів, цукроварів і меценатів. І, звичайно, про архітектуру: палаци й заводи, торговища й навчальні заклади, київські ресторани й кафе. Заглибимося у прадавні часи, коли люди ще мало відрізнялися від звірів, і харчувалися так само. Обов’язково згадаємо, як бенкетували наші пращури. Потім перейдемо до ХІХ століття, коли на весь світ прославилися вітчизняні цукрозаводчики та садівники. І, нарешті, оглянемо історію та архітектуру київських заводів, магазинів, кондитерських, ресторанів».


Лекція відбуватиметься під супровід слайд-шоу. До заходу працівники бібліотеки готують тематичну виставку за матеріалами бібліотечного фонду.
 
Коли: 6 червня 2024 року, 16:00.
Де: просп. Берестейський, 50. 
ВХІД ВІЛЬНИЙ
Контактна особа: Світлана Шостак

Тел.456-01-72, e-mail: [email protected]
 
До слова, у Києво-Печерській лаврі розпочали новий сезон археологічних розкопок.

Великий Київ у Google News

підписатися