Організатор – КАНАПА ресторан.салон.
Шеф-кухар ресторану “Канапа” Іван Панчук запрошує на звану вечерю за мотивами комедії, яка щойно вийшла у прокат.
Кожен рецепт шеф-кухар дещо адаптував до сучасних гастрономічних звичок.
Отож, у меню вечері:
– Келих ігристого для початку (і узвар протягом вечері)
– Сальцесон з язика та щічок з гірчичним морозивом. Подається з буряковими цвіклями та шафраном із чорнобривців
– Смажені устриці з цибулевим спонжем та соусом зі свіжої зелені
– Грибний борщ на буряковому квасі з вушками із білих грибів та квасолі
– Каре ягняти з барбарисовим соусом і пульпетами з рижу
– Пампушки з трояндами і конфітюром із рожевих томатів
– Десерт “УЗВАР” з морозивом із волоських горіхів
– Сальцесон з язика та щічок з гірчичним морозивом. Подається з буряковими цвіклями та шафраном із чорнобривців
– Смажені устриці з цибулевим спонжем та соусом зі свіжої зелені
– Грибний борщ на буряковому квасі з вушками із білих грибів та квасолі
– Каре ягняти з барбарисовим соусом і пульпетами з рижу
– Пампушки з трояндами і конфітюром із рожевих томатів
– Десерт “УЗВАР” з морозивом із волоських горіхів
Коли: 22 березня, 19:00
Де: ресторан авторської української кухні “Канапа”, Андріївський узвіз, 19А
Вартість: 999 гривень
Де: ресторан авторської української кухні “Канапа”, Андріївський узвіз, 19А
Вартість: 999 гривень
До слова, із 7 березня в кінотеатрах йде романтична комедія «Смак свободи»: цікаві факти про фільм.