Як ідеться, ресторан із відкритою кухнею «В мʼясо» почав роботу в Києві, на вулиці Нижній Вал.
«Ми про мʼясо, про багато мʼяса», – описують концепцію в команді, та додають, що тут можна замовити стейки рібай, т-боун (з короткої корейки яловичини й т-подібного хребця) і стріплойн (із короткої корейки яловичини без кістки), а також шашлик чи каре ягняти.
Пропонують і борщ з телятини чи окрошку на айрані, основний інгредієнт якої можна обрати самостійно. З бару – вино, коктейлі, настоянки й безалкогольні напої.
Є тут і сніданки та десерти. Так, американський сніданок із пастрамі обійдеться у 310 гривень, тартар із телятини у 195 гривень, солянка – 210 гривень, стейк рібай – 195 гривень, каре ягняти – 175 гривень, шашлик зі свинини – 114 гривень, медовик із гранатовим медом – 145 гривень.
Коли:
10:00–21:00 (понеділок-четвер)
10:00–22:00 (пʼятниця)
11:00–22:00 (субота)
11:00–21:00 (неділя)
Де: вулиця Нижній Вал, 13-Б
До слова, на Лівобережці працює заклад зі смачними сніданками та видом на тенісний корт.