Відвідини цього закладу та написання огляду — наша особиста ініціатива. Це не реклама, не прихована комерція, не “нативка”. Пишемо для того, щоб ви знайшли “свою” терасу літа-2020.
Загальне враження
Тераси “Маяка” з виглядом на Дніпро як сеанс терапії. Одразу розумієш — їх не вистачало для повного перезавантаження. Атмосфера релаксуюча та водночас святкова: вдень тут приходять на ланч, а ввечері відпочивають з келихом шампанського.
Набридливі звуки автівок тут замінили шуми яхт та плейлист закладу. І, звісно, без фото в Інстаграм тут не обійтися — естетика зашкалює.
Тут ви розслабитеся: забудете про щоденну метушню та будете насолоджуватися моментон. Якщо вам остогидли типові тераси в центрі міста з виглядом на метро — вам сюди!
Комфорт
До “Маяку” доїдете маршруткою 177 від метро Лівобережна. Або ж можете пройтися 3 км вздовж Дніпра Русанівською набережною, нагуляти апетит.
Заклад пропонує дві тераси, де може розміститися 125 осіб, одна з яких для курців. За ланчем рекомендуємо сідати на терасі закритого типу, бо під відкритим небом занадто спекотно. Або все ж пожертвувати загаром та обідати під сонцем, але з приголомшливим видом.
А тепер журбинка карантинних реалій: дистанція між столами в 1,5 метра, меню з QR-кодом та антисептики відсутні. Беріть засоби захисту з собою 🙂
Обслуговування
Персонал привітний та готовий знайти для вас найінстаграмніше місце тераси. Все для того, щоб ви спіймали насолоду та гарне селфі.
Офіціанти вміють правильно користуватися масками — одягають до носа, такий рідкісний випадок вражає. А ще в курсі, що відвідувачі не люблять довгих очікувань.
Наше замовлення: на “Цезар” ми чекали 5 хв, американо принесли за 3 (це на 12 хв швидше, ніж в “Компоті“).
До речі, якщо у вас власна яхта, то доставити можуть їжу до неї прямо з кухні.
Їжа
Меню “Маяка” — рай для любителів європейської кухні з акцентом на морепродукти.
Наші “Цезар” та американо обійшлися у 268 грн. Салат був смачний: свіже листя Айсбергу в поєднанні з ніжним соусом та курячим філе зробили свою справу. А запашна кава додала енергії в спекотний день.
Ціни позицій вищі середнього: різотто з креветками — 345 грн, карпаччо з лосося — 265 грн та устриці Чорна перлина — 155 грн (1 шт).
Рекомендуємо?
Так. Але за умови відпочинку у “Маяці” з дотриманням особистого захисту в період пандемії. Або ж замовлення “to go”, бо здоров’я важливіше!
Читайте також: Огляд тераси “Компоту” на Поштовій: ризикований ланч з видом на Дніпро.