Наймолодшому кухарю Фабрики-кухні «ГотуЇмо» всього 19 років і він в захваті від борщу з чорносливом

Автор: Любава Лисичкіна
20:51 07.05

З першого дня запуску фабрики, він не тільки став вчитись новому досвіду, а й засвоював його з неабияким ентузіазмом.

Наймолодшому кухарю Фабрики-кухні «ГотуЇмо» всього 19 років і він в захваті від борщу з чорносливом
Про це ідеться у дописі ГотуЇмо: Фабрика-Кухня.
 
Кирило Тихоновський у свої 19 років став частиною команди, яка годує школярів Київщини. У січні цього року хлопчина отримав диплом фахового молодшого спеціаліста з професійною кваліфікацією «технік-технолог з виробництва молочних продуктів» і одразу після закінчення навчання прийшов на роботу на Фабрику-кухню «Готуїмо».
 
Але Кирилове зростання нашими очима не обмежується лише професійним аспектом. Він став досвідченішим та спокійнішим. А найбільше у роботі Кирило цінує доброзичливе спілкування з іншими працівниками, говорять його колеги.
 
У вільний час Кирило мріє про власний інвестиційний портфель, займається саморозвитком, читає книги, відвідує спортзал та експериментує з новими рецептами вдома. І як виявляється, наші страви теж не залишають його байдужим. Зокрема, він в захваті від борщу з чорносливом, який вважає надзвичайно смачним і корисним, завдяки тому, що автор рецептури додав цей несподіваний інгредієнт у страву.
 
Нагадаємо, фабрика-кухня в Бучі почала відвантажувати обіди для трьох шкіл у березні цього року.
Фабрика-кухня щодня готуватиме 10 000 обідів для школярів усіх навчальних закладів трьох громад — Бучанської, Немішаївської та Бородянської. Це частина розпочатої ще до повномасштабного нападу РФ реформи шкільного харчування в Україні.
 
Її будівництво розпочалося у квітні цього року. Очікується, що фабрика-кухня в Бучі стане пілотним проектом, і в майбутньому мережу фабрик-кухонь буде поширено на всю територію України. Кожна з них зможе забезпечувати харчуванням 30 – 40 навчальних закладів. До освітньої мережі в Україні входять 14 тис. шкіл та 10 тис. дошкільних закладів.

Великий Київ у Google News

підписатися