Нагнути громаду: Зеленський переклав облаштування держкордону на місцеву владу

Автор: Любава Лисичкіна
19:54 29.11.2021

За словами депутата Віктора Кононенка, президент Зеленський без жодних вагань та докорів сумління використав гелікоптери ДСНС та військових для організації святкування 50-річчя керівника власного офісу. За даними журналістів, туди ж пішли й 11 млн грн бюджетних коштів.

Як написав у Facebook депутат Київради від «Євопейської Солідарності» Віктор Кононенко,  у той же час у держави, з якою  уособлює себе президент, не знайшлося коштів на облаштування державного кордону.
Кононенко зауважив, що обласним адміністраціям прикордонних областей дали вказівку, як і у випадку з тарифами, перекласти фінансову відповідальність за  облаштування кордону на територіальні громади.
«Зе-Президент добре пам‘ятає, що він відповідає за питання національної безпеки і оборони та постійно повторює це в ефірах. Але говорити і виконувати свої функціональні обов‘язки – це різні речі. Адже «він не лох» і кошти йому потрібні виключно на його «велике будівництво», – додав депутат.
Кононенко оприлюднив «темник» і витяг зі звіту Волинської ОДА , назвавши його  «як нагнути громаду».
Висновки, за словами Кононенка, на жаль, ті ж самі, що і раніше:
1. Президент не зацікавлений в посиленні національної безпеки і обороноздатності держави.
2. Він ігнорує виконання своїх посадових обов‘язків.
3. Вони просто крадуть наші кошти.
Нагадаємо, керівник Офісу президента Андрій Єрмак цього року святкував ювілей – 50 років. Тож вирішив відзначив свій день народження не просто в ресторані, а у державній резиденції “Синьогора”. Гостей до президентської дачі доправляли вертольотом ДСНС.

Останні новини