Як говорять власники, цоб-цабе символізують зв’язок із традиціями та культурою, передаючи дух минулого в сучасному форматі. Щоб підкреслити цю ідею, вони обрали овечок як символ закладу та запросили скульпторів для створення унікальної атмосфери.
В ресторані панує атмосфера Кавказу, звідки й походить назва. У «Цоб Цабе» можна замовити салати, закуски, хачапурі й хінкалі, люля-кебаб, шашлик й чакапулі (тушковане м’ясо). З напоїв пропонують чачу, настоянки і є карта з італійським, іспанським та грузинським вином.
Зокрема, тут є телячі щічки з картопляно- шпинатним пюре. Рецепт приготування цієї страви займає аж цілих дві доби. Телячі щічки спочатку запікаються 6 годин в духовці з соковитими овочами. Потім йде приготування картопляно- шпинатного пюре, в якому використовують вершки і смачний сир Сулугуні. Пюре неймовірно ніжне і не звичне, як для всім звичної страви. А ще тут є соус Деміглас. Саме цей соус з кісток телятини готуються дві доби.
У меню є кавказькі сири – 285 гривень, салат із запеченого баклажану, томатів й сиру халумі – 210 гривень, хачапурі по-аджарськи – 265 гривень, хінкалі з бараниною – 195 гривень, чахохбілі з куркою – 275 гривень, чебуреки з м’ясом –185 гривень, тощо.
Раніше «Цоб-Цабе» працював як ресторан «Хінкалі», але змінив концепцію.
Коли:
10:00–22:00 (понеділок-четвер, неділя)
10:00–23:00 (п’ятниця-субота)
Де: вулиця Шота Руставелі, 4
До слова, біля метро «Контрактова площа» з’явився «Зухвалий» бар.