На Політехнічній створили нову зону відпочинку (ФОТО)

Автор: Марія Супрун
14:14 24.05

У Києві на вулиці Політехнічній створили нову зону відпочинку – тут з’явилася багатофункціональна лава.

На Політехнічній створили нову зону відпочинку (ФОТО)

Як повідомляє у Facebook один з ініціаторів проєкту Андрій Єрофєєв, проект розробили студенти та випускники КПІ, мешканці Солом’янки, KPI urban squad та ORFO Universal Design.

“Зараз люди вже почали взаємодіяти з лавкою. Сідають та відпочивають, спілкуються з друзями та навіть кажуть, що планують писати тут дипломну роботу. Бабусі і дідусі фотографуються, а ролери спробували задіяти лавку, як рампу. Приходьте тестувати та розповідайте знайомим. Радію, що на Політехнічній з’являються такі публічні простори”, – написав Єрофєєв.

Ініціатори отримали всі необхідні документи від балансоутримувача та погодили встановлення багатофункціональної лави з міськими службами

Ще один автор проєкту Олександр Біленко розповів The Village, що це модульна лава, яка складається з п’яти квадратних блоків висотою від 20 до 60 сантиметрів і довжиною кожного блока 1,5 метра. Її загальна площа 11, 25 м². Лава виготовлена із сосни.

Нагадаємо, у Києві помітили незвичайну лавку з “яєць” (ФОТО).

Великий Київ у Google News

підписатися