Як повідомляється, мова йде про новий заклад – монокафе “Котлета по-київськи”.
Заклад поєднав в собі класичну та сучасну гастрономічну історію Києва. Його засновником є український актор та блогер Олександр Аввакумов.
Крім котлет гостям пропонують салат, картоплю фрі, київський торт у склянці. З напоїв — сидр, пиво, проссіко та кілька видів наливок.
Меню закладу досить просте, але вистачить на вибір страв кожному. Крім цього, тут досить демократичні ціни:
- котлета по-київськи “Класична” — 79 грн;
- котлета по-київськи “Філадельфія-шпинат” — 89 грн;
- котлета по-київськи “Чедер-халапеньйо” — 89 грн;
- котлета по-київськи “Чедер” — 89 грн;
- картопля фрі — 45 грн;
- салат “КиївСлоу” — 40 грн;
- сидр — 49 грн;
- пиво світле — 45 грн;
- наливки — 45 грн за 50 грамів;
- бокс із трьох котлет — 249 грн;
- бокс із чотирьох котлет — 339 грн.
“Кожен інгредієнт для наших котлеток ми збирали для вас по всьому світові. Тут українська курочка і британський сир, іспанські томати і мексиканський перець, японські сухарі і наша любов…Всі ці інгредієнти поєдналися в нашу котлету по-київськи, щоб тепер ви, разом з вашими близькими та друзями змогли насолодитися неймовірним смаком з легендарною історією і відчути себе по-домашньому… по-київськи”, – розповіли у закладі.
Адреса: вул. Хрещатик,17.
Час роботи: пн-птн — з 10:00 до 21:00, сб-нд — до 21:30.
До слова, у Києві біля Палацу спорту переселенці з Ірпеня відкрили кафе КІІТ.