Новий заклад працюватиме на вулиці Заньковецької.
Одніює з головних особливостей саме цього ресторану в центрі є те, що окрім піци, доступні також основні страви й сніданки від шефа Дениса Діденко та коктейльна карта від Олександра Родіонова.
Варто зазначити, що піцу тут готують заквасці (тісто на бізі, біга – це тип попереднього бродіння, який використовується в італійській випічці, додає яскравості смаку).
У заклада є літня тераса.
За цінами: піца «Фіоко» з картопляним пюре, беконом й пармезаном обійдеться у 345 гривень, піца з печеною куркою та трюфельною пастою – 395 гривень, піца з печеним баклажаном, каперсами та вʼяленими томатами вартує 345 гривень.
Коли: 12:00–22:00 (під час тестового режиму)
Де: вулиця Заньковецької, 15/4