Про це в своєму facebook написав журналіст Єгор Шуміхін.
Громадо, у мене для вас дві новини – хороша і неминуча. #КиївськаПерепічка тепер продається в папері (УРА!), а не в кульках. Ну, і ціна зросла до 20 грн (+2 грн)”,
– пише він.
Перепічка відкрилась у лютому 1981 року. В радянські часи вона коштувала 22 копійки.
У 2010-тих, перепічка довгий час коштувала 4,5 грн, після чого її вартість поступово зростала. У 2015 році вона становила 8 грн, з весни 2016 року — 10 грн, з грудня 2016 року — 12 грн, з грудня 2017 року — 15 грн, з грудня 2018 року – 17 грн, з вересня 2019 року ціна зросла до 18 грн, і от тепер знаменитий пиріжок з сосискою вартує 20 грн”,
– відслідковує ціну журналіст.
Читайте також: Борщ из рыбы, кутья на молоке, поросята против чертей. Символизм и практичность старой гастрономии