Рецепт приготування варених кабачків з вершковим маслом і панірувальними сухарями пропонує Євген Клопотенко.
За його словами, настільки простого рецепту з кабачків ви ще не мали.
Для приготування двох порцій кабачків знадобиться всього 10 хвилин та такі інгредієнти:
- 2 кабачки
- 50 г вершкового масла
- 2 ст. л. панірувальних сухарів
- за смаком сіль та перець
- 1 пучок кропу.
Як готувати
- Кілька кабачків помийте і поріжте довгими брусочками. Можна використовувати звичайні кабачки або цукіні.
- У невеликій каструлі закип’ятіть воду, викладіть порізані кабачки і варіть протягом 1 хвилини. Тут важливо не переварити їх, щоб вони не стали занадто м’якими.
- Дістаньте кабачки з каструлі шумівкою і перекладіть до миски. У невеликій каструльці розтопіть 50 грам вершкового масла і полийте ним кабачки.
- Посипте кабачки 2 ст. л. крупних панірувальних сухарів, посоліть і поперчіть, за бажанням додайте дрібно порубаний кріп, злегка перемішайте.
Читайте також: Замість яєць та плямовивідника: корисні властивості кукурудзяного крохмалю, про які ви могли не знати
Раніше “ВК” розповідав, як приготувати безглютенове брауні на рисовому борошні.