Конструктор брускети: що можна покласти на хлібчик і додати настрою на цілий день

Автор: Любава Лисичкіна
23:53 16.02

Цікаво, що брускети народжувалися як спосіб зробити «втомлений» хліб привабливішим — хрумким, рум’яним. Це був варіант утилізації хліба, який черствів. Але наразі цу – один з фуд-трендів.

Конструктор брускети: що можна покласти на хлібчик і додати настрою на цілий день
Світлодіодне освітлення

Як ідеться, по суті брускета — це бутерброд зі свіжого хліба, який обов’язково підсмажують на грилі (підсушують на сковорідці).  І зазвичай, це народна їжа, яка, що саме головне, повинна смакувати вам і вашим близьким.

 Коли будете готувати брускети не забувайте, що це такий собі перекус, який жінка пропонує подрузі, яка зайшла на п’ять хвилин, вертаючись з шопінгу.

 

Це те, що організовуєш сам собі, коли до вечері ще хвилин 30-40, а потреба щось з’їсти є вже. І це те, що можна приготувати на сніданок, щоб розпочати день ароматно, барвисто, з насолодою.

Що ще можна покласти на брускету:

  • запечені баклажани, перці;
  • авокадо, тунець, гриби, мрцарела;
  • анчоуси, мідії, морепродукти;
  • оливки, каперси;
  • мариновані артишоки, огірки, перці тощо;
  • червону рибу — солону або копчену;
  • паштети з грибів, кабачків, перцю;
  • м’які сири, сири з пліснявою, тверді сири;
  • ковбаси, шинки, бекон, прошуто;
  • варене та запечене м’ясо;
  • прості овочеві салати;
  • груші з дорблю;
  • малина з рикотою;
  • песто, бальзамічний оцет, базилік, рукола.

До слова, не бійтесь експериментувати: 5 спецій, які додадуть нових смаків ранковій каві.

Великий Київ у Google News

підписатися