Про це повідомив український шеф-кухар Євген Клопотенко та майстерня натурального джелато «Файні льоди»
Ймовірно, подумав про неймовірні смаки морозива, які існують в світі, як то з гарбузового насіння з червоними ягодами, з білим трюфелем, з перцю чилі та тумису, українці вирішили, що можна зробити смаколик і з національної трендової страви.
«Такого поєднання ви точно не куштували: томати, цибуля, буряк, картопля, морква, сіль, перець і це все — у морозиві!» — написала команда «Файні льоди».
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Як відомо, Клопотенко створив новий збірник шкільного харчування: 621 страва, завантаження у вільному доступі. Крім того, “ВК” писав, що перець, петрушку, смородину не варіть – лікарі про те, як миттєво втрачається дорогоцінний вітамін С.