Клопотенко разом із майстернею натурального джелато створили морозиво з борщу

Автор: Любава Лисичкіна
22:42 30.05

Спробувати новий смак можна на локаціях майстерні, а весь прибуток з його продажу відправлять на закупку дронів для батальйону ударних БпАК «Ахіллес».

Клопотенко разом із майстернею натурального джелато створили морозиво з борщу

Про це повідомив український шеф-кухар Євген Клопотенко та майстерня натурального джелато «Файні льоди»

Ймовірно, подумав про неймовірні смаки морозива, які існують в світі, як то з гарбузового насіння з червоними ягодами, з білим трюфелем, з перцю чилі та тумису, українці вирішили, що можна зробити смаколик і з національної трендової страви.

«Такого поєднання ви точно не куштували: томати, цибуля, буряк, картопля, морква, сіль, перець і це все — у морозиві!» — написала команда «Файні льоди».

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Морозиво Файні Льоди (@fayni_lyodu)

Як відомо, Клопотенко створив новий збірник шкільного харчування: 621 страва, завантаження у вільному доступі. Крім того, “ВК” писав, що  перець, петрушку, смородину не варіть – лікарі про те, як миттєво втрачається дорогоцінний вітамін С.

Великий Київ у Google News

підписатися