Про йдеться в розпорядженні КМДА від 22 червня, пише НВ.
Зазначається, що заклади громадського харчування повинні дотримуватись певних правил, зокрема:
- відвідувачі можуть увійти до закладу тільки у супроводі персоналу;
- людей з підвищеною температурою або ознаками ГРВІ – не пускатимуть до закладу;
- установи повинні встановити антисептики, рідке мило і паперові рушники;
- заклади повинні проводити вологе прибирання на кухні та літніх майданчиках тощо і збирати окремо використані маски і рукавички;
- всі працівники мають обслуговувати гостей в масках й рукавичках;
- гості повинні бути в масці, коли заходять у заклад і пересуваються по ньому.
Поки що закладам заборонено відкривати дитячі кімнати, готувати їжу на відкритих кухнях і відкривати буфети самообслуговування, а також проводити заходи (наприклад, святкування днів народження) за участі більше 10 осіб.
Нагадаємо, з 22 червня уряд ввів нові індикатори для оцінки епідемситуації, які дозволяють дозволяє пом’якшити карантин у Києві – що можуть дозволити.