Еліта хоче розважатися. Столичні ресторани партизанять і працюють “у підпіллі”

Автор: Любава Лисичкіна
23:31 26.03.2021

Столичні ресторани виживають як можуть, але мова йде не про роботу на виніс, як має бути за правилами “червоної” зони. Заклади харчування перейшли в конспірологічний режим, з явками, паролями та своїми клієнтами.

Еліта хоче розважатися. Столичні ресторани партизанять і працюють “у підпіллі”

Про те, що деякі столичні заклади працюють пише Рубрика.

Журналісти видання побували в кількох ресторанах, які ззовні були зачинені від відвідувачів і працювали тільки на замовлення “take away”. Але в той же час “втиху” пускали до себе відвідувачів.

Так, працює в столиці ресторан китайської кухні BAO, розташований в самому центрі Києва.

“Зовні здавалося, що заклад не працює — вікна завішені, світло в лобі не горить — це було видно через скляні двері, до яких ми підійшли. Після стуку в двері, за склом з’явилася дівчина-хостес, яка відкрила замкнені на ключ двері і квапливо сказала: “Заходьте швидше, поки ніхто не побачив”, –  ідеться у матеріалі.

Так само працюють Barvy, які зробили таємні двері. Пройти можно і замовити їжу також. За словами офіціантки, кияни продовжують ходити в ресторан на ланчі.  На столах, як і в туалеті, стоять антисептики, а меню можна подивитися, тільки відсканувавши QR-код.

В одному з найпопулярніших місць столиці,  Hangover, з радістю погодидися забронювати стіл аж на сімох людей. Ресторан працює до 22 години, а як потрапити всередину адміністратори розбираються вже на місці. 

Потрібно відзначити, що не всі лакшери-заклади Києва порушують карантин. Так, журналісти   спробували потрапити всередину ресторанів “Холі бургер”, “Нот онлі фіш”, “Ішак” і “Сажа” — і отримали відмову.

Відомо, у СБУ просять знову перевірити, чи можуть росіяни Morgenshtern та гурт “На-На” виступати у Києві.

Великий Київ у Google News

підписатися