“Дякую Богу за вашу любов, віру та лідерство”. Петро Порошенко привітав предстоятеля ПЦУ Епіфанія із подвійним святом

Автор: Галина Ворона
09:46 03.02.2022

Глава ПЦУ Митрополит Епіфаній сьогодні відзначає подвійне свято – День народження та річницю Інтронізації! Одним із перших його привітав лідер "Європейської солідарності", п'ятий президент України Петро Порошенко.

Ваша щоденна молитва за Україну та народ, кропітка праця з об’єднання всіх православних церков України є взірцем жертовного служіння Господу та обраному шляху. Викликає величезне захоплення і повагу”, – зазначив Петро Порошенко у привітанні, яке оприлюднив у Facebook.

Він подякував митрополиту Епіфанію за “любов, віру та лідерство у цей непростий час”, а також за те, що він як духовний лідер і мудрий керівник консолідує нашу Церкву та веде все більше людей до Господа, “особливо зараз, у часи грізних випробувань для нашої країни, коли люди шукають опори та підтримки”.

 Нехай під вашим мудрим керівництвом Православна Церква України міцніє та здобуває визнання світового православ’я, а Господь підтримує вас на цьому відповідальному шляху та посилає з висот многії і благії літа!” – побажав лідер “ЄС”.

Читайте також: Чат зі священником та молитви: ПЦУ запустила мобільний додаток

Нагадаємо, на початку року предстоятель ПЦУ Епіфаній здав позитивний тест на COVID-19. Після одужання він звернувся до українців із закликом не боятися хвороби.

Останні новини