Про те, як зміняться Міжнародні авіалінії України, розповів для Ліга.Бізнес директор МАУ Євген Дихне.
- Відмова від продажу будь-якої їжі, що не має індивідуальної упаковки.
- Відмова від використання багаторазового посуду та гарячих страв.
- Відмова від використання на борту повітряних суден готівки та багаторазової паперової преси.
- МАУ наполягатиме на безконтактних процедур під час реєстрації пасажирів та багажу. Хендлери проактивно скеровуватимуть на стійки drop off пасажирів для самостійної здачі багажу.
- Самостійне сканування посадкових талонів пасажирами при посадці.
- Здійснення посадки буде реалізовуватися у дві лінії. Також для посадки використовуватимуться передні та задні пасажирські двері.
- Якщо пасажир відмовиться носити маску, йому відмовлять у здійсненні перевезення.
- Обов’язковий температурний скринінг при посадці на борт.
Читайте також:
«Світ буде іншим». 10 прогнозів президента МАУ Євгенія Дихне про авіабізнес
Готелі після карантину будуть безконтактними та персоналізованими – ФОТО