Домашній сир Філадельфія готується дуже просто, а бюджет економить досить відчутно.
Рецептом крем-сиру поділилася фуд-блогер Еліна.
Інгредієнти:
Сметана від 25% – 500 гр
Кефір (або ряжанка) 3,5% – 420 гр
Сіль – 1/2 ч л
Вихід готового продукту приблизно 550 грам.
Приготування:
Змішати сметану і кефір з додаванням солі і і відкинути на х/б тканину або марлю в мисці або друшляку. Розсіл повинен вільно стікати.
Зверху неважкий грузик і прибрати на холод на 16-20 годин. Дивіться, щоб дно сита не торкалося сироватки в мисці.
Через 16 годин знімаємо вантаж, розгортаємо тканину і вершковий сир Філадельфія готовий.
Переглянути цей допис в Instagram