Дунайка у Глеку: смачну подорож до Бесарабії можна здійснити просто в Києві

Автор: Любава Лисичкіна
23:23 05.04

Почути цікаві історії та скуштувати страви Ліпованської рибної кухні з сезонної свіжої дунайки, яку спеціально доставлять для учасників зустрічі у ці дні.

Дунайка у Глеку: смачну подорож до Бесарабії можна здійснити просто в Києві
Світлодіодне освітлення

Як ідеться, мова йде про новий тренд дозвілля – вечері з цікавими історіями.

Ярослав Козак, засновник клубу екологічного туризму “Добре поїхали”, відомий мандрівник і дослідник Ураїни розповість вам про природу дунайської дельти – єдиної “живої” дельти Європи. Про Дунайський біосферний заповідник, його мешканців. Куди і коли їхати, що дивитися, що смакувати.

А шеф Андрій Северенчук приготує страви Ліпованської рибної кухні з сезонної свіжої дунайки, яку  спеціально доставлять для учасників зустрічі у  ці дні.

  • Коли: 17 квітня в середу о 18.30  
  • Де: вул. Велика Житомирська, 6, Kyiv, Ukraine
  • Вартість 800 грн, в яку входить дві страви, келих вина і цікаві зустрічі. 

До слова, поблизу Сирецького парку відкрили зоокафе – простір для собак і про собак.

Великий Київ у Google News

підписатися