Знімок свіжого меню за сьогодні, 4 лютого, на своїй сторінці у Facebook опублікував фотокореспондент “Апострофа” Олександр Гончаров.
Тут є все, від бутербродів з сьомгою за 48 грн до шашликів, котлет, каш, дерунів та десертів. Вивчивши меню можна зрозуміти, що ціни тут не ресторанні, найдорожчою стравою тут є філе сьомги запечене з грушею – 216 грн.
Риба в депутатській їдальні, в принципі, як і усюди в столиці, дорога. Так, філе судака смажене в білках коштуватиме 85 грн, а філе варене буде трохи дешевше – 82 грн.
Серед салатів найдорожчим є “Царський” із сьомгою у 90 грн, “Фітнес” з апельсином і грейпфрутом – 57 грн, салат із квашеної капусти з журавлиною – 39 грн. За те, щоб поласувати “шубою” доведеться заплатити 43 грн.
Борщ подють за 36 грн, відбивна з курятини з ананасом коштує 73 грн, куряча котлета – 39 грн і котлета по-київськи обійдеться у 55 грн. На гарнір можна замовити пюре з картоплі за 26 грн, гречану кашу у 16 грн або ж рис – 15 грн. Здивування викликає вітчизняна товчена картопля, яка чомусь коштує як дві порції імпортованого рису.
Найдешевшими є варені яйця (перепелині або курячі) по 8 грн за штуку.
Десерти коштують від 31 до 68 грн, але їх вибір невеликий. Особливу цікавість виявляє десерт під назвою “Білосніжка і сім гномів” у стаканчику, який коштує 63 грн. Є тут також яблука печені з горіхами та медом за 36 грн та панна котта за ціною у 68 грн.
До слова, Верховна Рада на законодавчому рівні унормувала питання дистанційної та надомної праці. Відповідний законопроєкт №4051 депутати ухвалили в цілому на сьогоднішньому засіданні.