Безкоштовні курси з JS та QA від Binary Studio Academy, навчання триватиме 3 місяці

Автор: Любава Лисичкіна
21:20 10.05

Binary Studio Academy — літній безплатний онлайн інтенсив з full-stack розробки веб-додатків. За 3 місяці курсу обіцяють трансформувати програмістів-початківців у інженерів, здатних створювати додатки світового рівня.

Фото: ілюстративне

Як повідомляється, якщо ви вже маєте базові знання з програмування, думаєте змінити професію, але бракує практичного досвіду, проєкту для портфоліо або впевненості в тому, що насправді відповідаєте критеріям Junior-розробника на ринку IT, то цей курс саме для вас.

Binary Studio Academy  цього року проводить навчання за напрямками JS та QA.

Як відбуватиметься навчання?

Охочі навчатися проходитимуть відбір. Це вступний тест, 3 відеолекції з домашками, міні-проєкт та знайомство з командою BSA.

Навчання триватиме 3 місяці: 7 тижнів теорії, 7 тижнів практики. Включатимуть 10+ лекцій з домашніми завданнями, які необхідні для розуміння технологій та старту роботи над проєктом. Учасники отримають додаткові лекції без ДЗ, які допоможуть пірнути в технології глибше.

У серпні та вересні впродовж семи тижнів команди під наглядом коучів розроблятимуть MVP веб-додатків, які презентують на фінальному онлайн-демо.

Таймлайн інтенсиву:

  • 2 квітня — 24 травня — реєстрація на навчання.
  • 25 травня — 11 червня — відбір: онлайн тест і 3 відеолекції з домашніми завданнями.
  • 11 — 25 червня — міні-проєкт. Додатковий практичний етап, націлений дати   уявлення про архітектуру і структуру додатку та розуміння стандартів, яких необхідно дотримуватися при розробці.
  • 26 червня — 8 серпня — лекції, домашні завдання та інтервʼю — знайомство з представником команди BSA на 15-хвилинному Zoom-колі.
  • 16 серпня — 27 вересня — розробка проєкту в команді.
  • 28 вересня — Demo day. Презентація проєктів на онлайн-демо, отримання дипломів і шанс приєднатися до Binary Studio!

Реєстрація на Binary Studio Academy 2024 закінчується 24 травня!  Реєстрація тут — shorturl.at/DGHOV

До слова, найчастіше столичні роботодавці шукають монтажників, слюсарів, продавців та водіїв.

Останні новини