Фаршировані яйця з червоною ікрою від Сільпо
“Така закуска виграшно підкреслить смак червоної ікри, водночас буде ситною і поживною, ніжною за текстурою і з легкою пікантністю”, – кажуть у мережі.
Картопляна запіканка з соусом від МЕТРО
“А ви знали, що з картоплі можна приготувати майже 1000 страв? Тож досить їсти тільки пюрешку та картоплю по-селянськи”, – говорять.
Вареники на пару від COMFY
Вареники з полуницею на пару – страва, яку обожнюють діти. Для таких вареників потрібно звичайне тісто на кефірі. Також, 500 г замороженої полуниці, 100 г цукрової пудри, 20 мл коньяку, щіпка солі і ваніль. Вершкове масло та трохи меду, сметана для подачі.
Поставте полуницю на слабкий вогонь. Додайте коньяк, цукрову пудру, сіль і ваніль. Варіть полуницю до утворення густого сиропу навколо неї. Потім зліпити вареники з цією начинкою та приготуйте їх на пару.
Салат з печінкою тріски від MAUDAU
Такий салат на оливковій олії буде в нагоді тим, хто навесні хоче позбутися зайвих кілограмів.
Салат з курочкою та йогуртовим соусом від VIVO Україна
Раніше “ВК” пропонував вивчити прості рецепти страв для тих, хто планує не вживати яйця та м’ясо під час Великого Посту.