Відвідувачі ВДНГ скаржаться на гумове покриття в новому Урбан-парку (ФОТО)

Автор: Марія Супрун
11:06 08.08.2022

Відвідувачі ВДНГ розкритикували гумове покриття в новому Урбан-парку на стрітбольних та баскетбольному кортах. Їх тільки нещодавно облаштували, а покриття там вже розвалюється на очах.

Відвідувачі ВДНГ скаржаться на гумове покриття в новому Урбан-парку (ФОТО)

Як зазначив генеральний директор ВДНГ Євгеній Мушкін, він вже знає про цю проблему, і вона буде вирішена.

За його словами, підрядник мав здати Експоцентру, як замовнику, роботу до 21.08.21. Але через погодні умови (дощі) була затримка. Робочі поспішали, щоб не підвести по строках, й в результаті, скоріш за все, порушили технологію.

Підрядник є поважною відповідальною компанією на будівельному ринку України. Вони визнають що це їх відповідальність. Це гарантійний випадок. По гарантії все буде зроблено, як має бути. Але нам всім доводиться зачекати, бо через війну є складнощі з фінансовими ресурсами у підрядника для проведення гарантійних робіт. Кошти платників податків на виправлення цієї помилки використовуватися не будуть“, – написав Мушкін.

Нагадаємо, минулого року в Києві розпочав роботу найбільший урбан-парк України. Локація — перша частина наймасштабнішого і найсучаснішого спортивного кластера на території Національного комплексу “Експоцентр України”. Вхід до урбан-парку ВДНГ — вільний 24х7. Які локації урбан-парку доступні для вуличних екстремалів – читайте тут.

Як повідомлялося, в урбан-парку водій Alfa Romeo загруз у нещодавно застеленому газоні (ФОТО).

Великий Київ у Google News

підписатися