12-річна дівчинка випала з вікна у Святошині. Вона жива, але отримала численні травми

13:01 25.02.2021

У Києві з восьмого поверху випала 12-річна дівчинка. Вона залишилась жива, але отримала численні травми і була госпіталізована. Усі обставити надзвичайної пригоди встановлюють правоохоронці.

12-річна дівчинка випала з вікна у Святошині. Вона жива, але отримала численні травми
оренда квартири Київ

Як розповіли у поліції Києва, вночі до поліції Києва надійшла інформація про те, що на вулиці Зодчих неповнолітня випала з вікна восьмого поверху.

З численними травмами та переломами 12-річну потерпілу лікарі госпіталізували до медичного закладу.

На місці правоохоронці проводять необхідні слідчі дії, аби встановити усі деталі інциденту. Після проведення перевірки події буде надана правова кваліфікація.

В Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва уточнили, що у дівчинки закрита черепно-мозкова травма, закрита травма грудної клітини, закрита травма живота, відкритий переломом гомілки. Підозра на суїцид.

Нагадаємо, у столиці і області з нового року почастішали випадки загибелі неповнолітніх. Так, у січні в одному з районів міста підліток випав з 15 поверху. На початку лютого у  Шевченківському районі  із вікна п’ятого поверху вистрибнула неповнолітня дівчина. На щастя, вона залишилась жива, але отримала численні травми і доправлена до лікарні. Згодом у Чайках 10-річний хлопчик за дивних обставин нібито вистрибнув з вікна багатоповерхівки. Наступного дня загинула 13-річна дівчинка, випавши з 17-го поверху.

15 лютого на вулиці Княжий Затон випала з балкону 14-го поверху і загинула 13-річна дівчинка впала з балкону 14-го поверху будинку, а 17 лютого загинула 15-річна дівчинка на вулиці Вербицького.

Великий Київ у Google News

підписатися