Сьомий рік війни. В Борисполі маршрутчик викинув з салону ветерана АТО, який мав інвалідність

17:19 02.01.2021

У середу, 30 грудня, водій бориспільської маршрутки влаштував скандал та викинув із автомобіля інваліда війни, відмовившись його перевозити.

Сьомий рік війни. В Борисполі маршрутчик викинув з салону ветерана АТО, який мав інвалідність
оренда квартири Київ

Деталі інциденту розповіла очевидиця події Лариса Сорока у своєму Facebook.

За її словами, водій маршрутного таксі №24 змусив вийти з автомобіля учасника АТО, який мав інвалідність та пред’явив відповідне посвідчення. Керманич поставив пасажирові ультиматум, що маршрутка не зрушиться з місця, аж поки той не покине транспорт.

Лариса Сорока, яка на той момент знаходилась в салоні маршрутки, спробувала заступитися за ветерана. У відповідь жінка отримала шквал грубощів від водія та цинічну пропозицію “зайняти його місце”.

Більш того, невихований маршрутчик відмовився називати фірму перевізника, на яку він працює, запропонувавши жінці звернутися за номером з оголошення.

Лариса Сорока не розгубилась і справді зателефонувала за вказаним номером. На іншому кінці дроту її зустрів Олександр Кисельов – один з найбільших приватних перевізників Борисполя.

За словами Лариси, їй вдалось впізнати незнайомця лише по голосу, адже назвати своє ім’я чоловік відмовився. У зухвалій формі співбесідник заявив, що не знає ніякого статусу “інвалід війни” (війни, яка триває вже понад 6 років). Більш того, чоловік навіть зібрався уточнювати, чи забов’язаний він безоплатно возити учасника бойових дій, який отримав каліцтва та групу інвалідності у війні на Донбасі.

Наостанок жінка додала, що решта пасажирів маршрутки промовчала, не бажаючи втручатись у конфлікт.

Але я мовчати не буду”, – резюмувала Лариса Сорока.

Нагадаємо, що під Києвом напередодні новорічних свят вирішили зробити новорічні кульки з логотипом армії РФ (ВІДЕО).

Читайте також: В “Бориспіль” прибув літак з українцями, які перебували в таборах для біженців у Сирії

Великий Київ у Google News

підписатися