Зруйнованими містами Київщини запускають військові тури

Автор: Галина Ворона
11:17 17.08.2022

Компанія Visit Ukraine запускає воєнний туризм Україною. Сміливці з будь-якої точки планети тепер можуть на власні очі побачити, що відбувалося у зруйнованих містах України, назви яких облетіли весь світ.

Про це повідомляється на сайті компанії.

В супроводі професійного гіда бажаючі зможуть відвідати Бучу, Ірпінь, Бородянку та Гостомель, де було зупинено навалу російських окупантів на столицю і вчинено найбільші звірства щодо мирного населення. 

У компанії запевняють, що подорожі до героїчних міст абсолютно безпечні, адже вони були деокуповані ще весною, а роботи з розмінування і відновлення логістики вже завершені. 

При оформленні туру мандрівники отримують супровід гіда та транспорт, а також страховий поліс з покриттям ризиків.

У певному сенсі, це наша місія як туристичних амбасадорів України. Донести світові правду, допомогти людям переконатися, яку ціну наша країна платить за незалежність. Це історія на наших очах, а міста Київщини – меморіал під відкритим небом. У свій час Меккою для туристів стали поля Другої світової війни. Потім – Чорнобиль. Буча, Ірпінь та інші містечка Київщини – це те, про що ми не можемо не говорити. Більш того, ми повинні інформувати світову спільноту про трагічні події, які на превеликий жаль мали місце в цивілізованому світі ХХІ століття. Це наша реальність“, – каже СЕО Visit Ukraine Антон Тараненко.

Читайте також: На цвинтарі у Бучі з’явились десятки свіжих могил з номерами: скільки загиблих залишились невідомими 

Як писав “ВК“, багато світових лідерів відвідали місця страшних військових злочинів на Київщині. Тільки за останні місяці там побували британський мільярдер Річард Бренсон,  президентка Молдови Майя Санду, впливовий сенатор-республіканецьпрем’єр-міністр Люксембургу, прем’єр-міністр Ірландії, міністр оборони Польщі, голлівудський актор  Шон Пеннміністри закордонних справ Чехії та Австрії, президент Литовської Республіки Гітанас Науседа, голлівудська акторка Джессіка Честейн.

Останні новини