Організатор –Très Français – дуже по-французьки.
Кулінарна школа Famille “Très FRANÇAIS” відкриває свої двері, щоб навчити спраглих до кулінарних знань учеників новим фішкам французької гастрономії.
Ведучий та гастро-експерт Матьйо Арден, разом з шеф кухарем Дмитром Стойловським приготують разом з учасниками три особливі святкові страви:
- Амісбуш – Буше з сьомги та соус із вершкового хрону
- Качине філе з кремом з селери та самусами з червоних ягід
- Найніжніший французький десерт “Плаваючий острів”
Вартість участі для новачків складає 875 грн, та 825 грн для постійних студентів.
Квитки можна придбати за посиланням у події.
Квитки можна придбати за посиланням у події.
За додатковою інформацією дзвоніть 0931414914
До слова, “ВК” писав про японський десерт Jiggly Pudding Cat: заклади, де можна спробувати модного “котика”.