Про це пише The Village Україна.
Усі види хот-догів і шаурму в Plus можна замовити також з веганським м’ясом. Рослинні сосиски від виробника Premа, фарш для шаурми – Eat Me At.
Булочки для хот-догів виготовляють спеціально на замовлення Plus. На смак вони нагадують халу – традиційний єврейський здобний хліб. Зараз булочка містить яйця, тому є вегетаріанською, а не веганською, а от лаваш для шаурми підійде веганам.
На сніданки у Plus готують сирники з ягідним соусом або грецьким йогуртом, авокадо-тости, десерти.
З алкоголю у кафе пропонують пиво Underwood і власний сидр, який ще на етапі виробництва. Також у меню скоро з’являться комбуча та колдбрю.
Інтер’єр закладу створив Влад Голдаковський, відомий зокрема за інтер’єрами Octo Tower і Black Cafe на Артзаводі “Платформа”. Це мінімалістичне світле приміщення з великими вікнами, що виходять на “Житній ринок”. Улітку вікна повністю відкриватимуться й об’єднуватимуть внутрішній простір із зовнішньою літньою терасою.
Plus орієнтується на подолян, які вийшли зранку погуляти з песиком і зайдуть по каву, або закінчують пробіжку й хочуть поснідати. Також зранку кафе працюватиме для тих, хто йде на роботу.
Ціни:
- Шаурма (будь-яка) – 190 гривень
- Вегетаріанський хот-дог – 170 гривень
- Cheesy хот-дог – 220 гривень
- Печена картопля з трюфельним соусом – 75 гривень
Кафе розташоване на вулиці Ярославській, 5/2, працює з 08:00 до 20:00.
Читайте також: “Думки на смак”. На вулиці Антоновича запрацював ресторан харківських підприємців
Нагадаємо, столичні підприємці можуть отримати гранти до 15 тис. євро.