Як приготувати сациві з курки просто та швидко

20:50 08.02.2022

Сациві – це соус, який вважають повноцінною стравою та зазвичай подають із куркою.

Як приготувати сациві з курки просто та швидко

У страви є багато інгредієнтів, проте її можна спростити та прискорити.

Поціновувачі класичної грузинської кухні можуть обуритися цією версією страви, але вона все ще досить вартісна.

Інгредієнти:

  • близько 1 кг курки (можна тушку або курячі стегна)
  • 1 часник
  • 200 г волоських горіхів
  • пучок кінзи
  • 3 ст.л. домашнього майонезу
  • сіль за смаком

Приготування:

Відваріть курку та охолодіть її. Зніміть м’ясо з кісток і крупно наріжте.

Наріжте кінзу, часник і подрібніть горіхи. Змішайте все це з куркою.

Заправте страву приготованим раніше майонезом, прикрасьте горіхами й зеленню та подавайте.

За бажанням, підігрійте всю страву чи запечіть її протягом 5-10 хвилин.

Великий Київ у Google News

підписатися