У страви є багато інгредієнтів, проте її можна спростити та прискорити.
Поціновувачі класичної грузинської кухні можуть обуритися цією версією страви, але вона все ще досить вартісна.
Інгредієнти:
- близько 1 кг курки (можна тушку або курячі стегна)
- 1 часник
- 200 г волоських горіхів
- пучок кінзи
- 3 ст.л. домашнього майонезу
- сіль за смаком
Приготування:
Відваріть курку та охолодіть її. Зніміть м’ясо з кісток і крупно наріжте.
Наріжте кінзу, часник і подрібніть горіхи. Змішайте все це з куркою.
Заправте страву приготованим раніше майонезом, прикрасьте горіхами й зеленню та подавайте.
За бажанням, підігрійте всю страву чи запечіть її протягом 5-10 хвилин.