Військові за пістолети, за автомати хапаються. Баб вгамувати не можуть – запис перехопленої розвідкою розмови

Автор: Любава Лисичкіна
20:10 05.07.2022

Дружина розповідає ДНРівцю, який служить в окупаційній армії, що зі слів військком, його мобілізували незаконно і радить тікати в росію, заплативши хабар на кордоні.

Фото: Ілюстративне

ГУР Міноборони України оприлюднило черговий запис перехопленої розмови.

«Тебе взагалі не повинні були забирати. Тому, що в тебе і прописка, і паспорт – російські. І з цим листом (щодо прописки) можна спокійно їхати, навіть ДНРівський не показувати. Хай їде, тому що там буде ж… (біда), у нас тут, в Донецьку. Треба валити», – кличе жіночий голос. 

За її словами,  для цього слід дати хабар на кордоні  50 тисяч чи 80 і переїхати через кордон. Вона також розповіла, як окупанти проводять мобілізацію по селах.

«З якогось села, не знаю з якого, з Урожайного чи звідки, 30 людей відправлятимуть кудись на передову в якесь село, де немає світла, зв’язку. І кожні три дні чи десять днів будуть цих 30 людей міняти. Тільки скільки потім з цих 30 залишиться… В Інтернеті написали, що було 500 людей. Там був такий кіпіш! Там і «швидкі» викликали. Там вже військові за пістолети, за автомати хапаються. Баб вгамувати не можуть, Там кіпіш, бійки», – деталізувала жінка.

До слова, дозвіл на виїзд військовозобов’язаним: роз’яснення Генштабу розлютило соцмережі.

 

Останні новини