Група блогурів вирушила вулицями Києва аби спробувати найсмачніші столичні харчі та поділитися про це з іншими. Аби кожен знав, куди бігти, коли їсти хочеться так сильно, що шукати довго та радитися ніколи.
Зовні це звичайний ларьок з шаурмою. Але я був тут на минулих вихідних і стояв тут у черзі 40 хвилин. Я дізнався про це місце і воно вразило мене з двох причин. По-перше, черги. Це автоматично означає, що тут смачно. Тому що люди коли несмачно в чергах не стоять. По-друге, оця дивакувата пательня: я ніколи такої не бачив, – ділиться оповідач.
А ще ви дізнаєтеся, де їсти найсмачніші суші та роли у столиці.
Я їм суші в Києві в 5-ти місцях. В Fish&Pussicat, Fujiwara Yoshi, Egersund Seafood, японському та Shima.
У одному з магазинів продають імпортований іспанський тунець. Буває ще дуже смачний японський – але імпортувати його дуже дорого.
А детально про столичні харчі на вулиця та в швидких ресторанчиках дивіться за посиланням: