“Вбити не можна розлучитися”: що покаже Театр на Подолі в лютому

11:41 15.01.2021

Київські театри з нетерпінням чекають, коли завершиться локдаун і вони зможуть відчинити свої двері для відвідувачів. От і Театр на Подолі вже оприлюднив афішу на лютий.

Фото: Вистава "Зойчина квартира"

Перелік вистав, серед яких одна прем’єра, оприлюднено на сторінці театру у Facebook.

“В афіші theatreonpodol.com вже є лютий! Не лютий, а дуже ніжний і драматичний лютий, бо люті вистачає у повсякденності”, – йдеться в повідомленні.

Що покаже Театр на Подолі наступного місяця:

  • ОБЕЖ. Комедія за п’єсою сербського комедіографа Бранислава Нушича. 6 лютого о 18:00.
  • ЗОЙЧИНА КВАРТИРА. Історія про гріхопадіння, коли заради мрії переступаєш заборонені грані, й на тебе скоріш за все чекає неминуча розплата, про спробу вирватися із радянської дійсності. 5 лютого о 19:00, 14 лютого о 18:00:
  • МРІЇ ОЖИВАЮТЬ. Сьогодні, коли ми маємо знання про все, люди отримують його без особистого досвіду, існуючи в сухих теоріях, невмінні почути ближнього і внутрішньому спустошенні. 4 лютого о 19:00.
  • ЩОДЕННИК МОЛОДОГО ЛІКАРЯ. Скорботний лист за Булгаковим. 7 лютого о 18:00.
  • ВБИТИ НЕ МОЖНА РОЗЛУЧИТИСЯ. Прем’єра! Ви вiрите у любов пiсля 20 рокiв подружнього життя, коли неймовiрне, пристрасне, шалене почуття… пройшло? Але хiба роки подружнього життя не вартi того, щоб дати стосункам ще один шанс? Може, звернутися за порадою до професiонала? Aби остаточно розставити усi крапки… приходьте у театр 26 лютого о 19:00 та 27 лютого о 13:00 та 18:00 і дізнаєтеся відповідь.

Нагадаємо, через пандемію минулого року українські кінотеатри заробили лише третину від касових зборів у 2019 році – 27 мільйонів доларів.

Останні новини