Як йдеться у фейсбук-сторінці посольства України в Японії, зібрані кошти будуть передані на допомогу українцям, що постраждали від війни.
Організаторами благодійного проєкту на святі Токійського університету в кампусі Хонго стала команда студентів програми Undergraduate Research Student Program. Цього року за сприяння посольства до меню, окрім традиційного червоного борщу, увійшов літній холодний борщ.
![](https://bigkyiv.com.ua/wp-content/uploads/2024/05/441935120_438304332171275_7537653005052025037_n-scaled.jpg)
![](https://bigkyiv.com.ua/wp-content/uploads/2024/05/444486279_438304338837941_2049961918158973427_n-scaled.jpg)
![](https://bigkyiv.com.ua/wp-content/uploads/2024/05/444486279_438304338837941_2049961918158973427_n-scaled.jpg)
![](https://bigkyiv.com.ua/wp-content/uploads/2024/05/435901062_438304372171271_3078921375098846938_n.jpg)
![](https://bigkyiv.com.ua/wp-content/uploads/2024/05/435901062_438304372171271_3078921375098846938_n.jpg)
У посольстві зазначили, що це вже другий проєкт команди з торішньої осені, коли вона вперше презентувала український борщ на університетському святі в кампусі Комаба.
«Київська кухня» – не лише проєкт підтримки України. Це також важливий практичний кейс для студентів програми, які вивчають роль медіакомунікацій у сучасному суспільстві», – наголосили у диппредставництві.