В Японії благодійний проєкт «Київська кухня» збирав гроші для постраждалих від війни українців

Під керівництвом лідера команди пана Каншіро Сонода студенти готували та продавали український борщ, закликаючи таким чином відвідувачів свята до підтримки України.

Як йдеться у фейсбук-сторінці посольства України в Японії, зібрані кошти будуть передані на допомогу українцям, що постраждали від війни.

 Організаторами благодійного проєкту на святі Токійського університету в кампусі Хонго стала команда студентів програми Undergraduate Research Student Program. Цього року за сприяння посольства до меню, окрім традиційного червоного борщу, увійшов літній холодний борщ.

У посольстві зазначили, що це вже другий проєкт команди з торішньої осені, коли вона вперше презентувала український борщ на університетському святі в кампусі Комаба.

«Київська кухня» – не лише проєкт підтримки України. Це також важливий практичний кейс для студентів програми, які вивчають роль медіакомунікацій у сучасному суспільстві», – наголосили у диппредставництві.