Про це йдеться на сторінці бренду в Instagram.
Основні інгредієнти рослинного сашимі: вода, трегалоза й модифікований крохмаль з рослинними ароматизаторами.
“Ми перші в Україні зробили рослинне сашимі та неймовірно пишаємося не тільки цим фактом, а й тим, яке воно вийшло смачне. Це я вже мовчу про те, що за виглядом його майже не відрізнити від звичайного сашимі”, – каже засновник Wanted Vegan Роман Квашенко.
Переглянути цей допис в Instagram
Поки новинка буде доступною тільки для готелів, ресторанів і кейтерингу, однак незабаром рослинне сашимі зможуть придбати всі охочі. Сашимі вже можна спробувати в закладі “Вегануті”.
У Wanted Vegan кажуть, що в українських ресторанах незабаром зʼявляться веганські суші, тартар і салати з сашимі їхнього виробництва.
Wanted Vegan – український бренд рослинних страв, заснований у 2020 році. Компанія виробляє веганські бургери, нагетси, котлети по-київськи та фарш. В основі всіх страв компанії – пшеничний і гороховий білок, також у складі продуктів немає сої.