Як розповіли на Facebook-cторінці музею, свої вироби на святі представить невеличка, але дуже колоритна пекарня “Хатинка пекаря”, яка розташувалася у Бучі.
Здобу тут виготовляють у справжній українській печі, на дровах. Всередині можна побачити українські традиційні меблі та елементи декору.
Пекарня дивом вціліла під час нападу російських військ. А тепер відновилася і працює на волонтерських засадах, щоб забезпечувати людей хлібом.
“Хатинка пекаря” має ще одну особливість. Саме сюди з Познані приїхав польський пекар Яцек Полевський аби допомагати українцям.
Тож усіх, хто любить свіжий запашний справжній хліб, запрошують до музею на вул. Академіка Тронька, 1, де 23 та 24 липня випікатимуть хліб.
Вартість вхідного квитка: 100 грн.
Читайте також: У Києві відкрилась виставка велетенських робокомах
Нагадаємо, київський пекар створив рецепт патріотичного хліба “Чорнобаївський”.