Про це інформує пресслужба ГУ Держпродспоживслужби в Києві.
Під час перевірок було складено 22 протоколи, з них 16 – столичним управлінням Держпродспоживслужби за ст. 166 п. 22 КУпАП (Порушення вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів).
“З 29 червня Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві розпочало моніторинг безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження у м. Києві. Моніторинг відбувається відповідно до протоколу №26 комісії ТЕБ та НС“, – нагадали у службі.
Як писав “ВК“, в середині червня в Києві сталося масове отруєння громадян після вживання шаурми. Після цього в столиці почалися перевірки яток та фастфудів.