В Демидові сьогодні відновлять проїзд зруйнованим мостом через Ірпінь

Автор: Володимир Хлєбников
08:44 14.07.2022

В четвер, 14 липня, поблизу села Демидів Вишгородського району буде відновлено проїзд мостом через річку Ірпінь. Раніше цей міст було зруйновано внаслідок потрапляння блискавки та детонації вибухового пристрою.

Про це повідомив голова Димерської територіальної громади Володимир Підкурганний.

Нагадаємо, 29 червня у Київській області поблизу села Демидів зазнав руйнувань міст через річку Ірпінь, унаслідок чого одна людина загинула, двоє зазнали поранень. У ЗМІ з’явилася інформація, що внаслідок влучання блискавки у воду поблизу мосту здетонував тротиловий заряд, закладений для підриву на випадок наступу ворога. У ДСНС повідомляли, що попередньою причиною руйнування мосту в селі Демидів у Вишгородському районі було влучання блискавки.

Дивіться також: На підтоплений Демидів насувається нова вода (ВІДЕО)

Два тижні не було проїзду через міст у Демидові. Завтра (14 липня, – прим. “ВК“) відновлюється повноцінний проїзд (і громадського транспорту) через міст, який відремонтували на тиждень раніше, ніж планувалося“, – написав Підкурганний у себе в Facebook.

Він також висловив подяку Київській ОВА та її голові Олексію Кулебі.

Як писав “ВК“, станом на початок липня наслідки підірву дамби біля села Демидів на Вишгородщині все ще не ліквідовано. Місцеві мешканці самотужки збирають кошти на помпи та дизельне паливо, щоби врятувати свої домівки.

Останні новини