Про це повідомляє Укрзалізниця.
Директор філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський розповів, що за за 2 місяці запровадження харчування у поїздах, пасажири швидкісних поїздів з’їли одну тонну кускусу, по 600 кг хумусу і мітболів та 300 кг броколі.
При цьому, кожне четверте меню, яке обирали пасажири, було вегетаріанським.
Також в “Укрзалізниці повідомили, що найбільшими прихильникамидо меню “Укрзалізниці” є пасажири поїздів напрямку Київ — Харків.
Відомо, що АТ «Укрзалізниця» наприкінці минулого року запровадила можливість замовити у швидкісні поїзди Інтерсіті+ бізнес-ланч. Пасажир на вибір міг скуштувати м’ясний або вегетаріанський варіант ланчу.
Нагадаємо, квитки на поїзди Інтерсіті+ можна купити в Viber та Telegram. Чат-бот вже працює.