Як повідомляється, бістро Am поки що працює тестовому режимі.
Це проєкт шеф-кухаря Олександра Ткачука, бар-шефа Андрія Петруся і шефині з естетики Карини Громової. Мета закладу – популяризувати український стритфуд, суперфуд і пиріжки.
В основі проєкту чотири цінності, як декларують фаундери:
- щирість,
- їжа для душі,
- бар як ритуал, а не споживання,
- ностальгія (sincerity, soulfood, cheers, yearning).
Тут можна замовити пиріжки, найпопулярніші – з мʼясом і чедером. Крім того, планують запустити доставку.
Серед пропозицій у меню – скумбрія, гратен із шавлією -380 гривень, перець фарширований ягням – 380 гривень, накладанець з оселедцем у 240 гривень, печена картопля, кавʼяр щуки – 280 гривень
Також є бар, де готують коктейлі.