Борщ у кожну тарілку! Навіть вашим домашнім улюбленцям. А ще — паелью та печіночку.
Про це повідомив у соцмережі ресторатор і відомий шеф-кухар Ievgen Klopotenko.
За словами пропагандиста борщу Євгена Клопотенка, повноцінний гастропроєкт зайняв рік досліджень, десятки дегустацій, експерименти з технологіями та смаками.
Була проведена робота нутриціологів, технологів, команди шеф-кухарів і хвостатих дегустаторів — все, щоб наблизитись до ідеалу.
“В результаті ми зробили прості, але дуже смачні ласощі, які ваші улюбленці зрозуміють з першого «лизь». Це не звичайний корм, а справжні делікатеси для котів і собак”, – говорить кухар.
До слова, Клопотенко розповів, як у сім’ї відродили українські традиції та відмовились від радянського спадку. Варто додати, що раніше Клопотенко разом із майстернею натурального джелато створили морозиво з борщу.