Як повідомляється, заклад Kyiv Local Bar почав роботу в тестовому режимі на вулиці Спаській (вхід із вулиці Хорива). Це перший тапрум від крафтової пивоварні Kyiv Local Brewery.
Приміщення закладу має три яруси в стилі лофт. Перший ярус барний, для швидкого й зручного контакту з серцем тапруму, баром. Другий ярус з видом на подільский колорит. На третьому ярусі можна пограти в настільний футбол.
Меню розробив шеф-кухар Нікіта Некіш (Blasses Food, «Липа», «Більярдна»), концепцію описують як fast casual. У меню – чизбургери (130 грн), бургери (190 грн), свинячі ребра на грилі (390 грн), курячий паштет із джемом (170 грн) тощо.
Де і коли: 11:00–21:30, вулиця Спаська, 5 (вхід із вулиці Хорива)
До слова, у центрі Києва можна спробувати їжу “з характером”.