Як ідеться у повідомленні Музею, за традицією столітньої давнини та фотографією 1914 року відтворено сервування столу до Великодню, який освячувався напередодні — у вечір суботи.
Так було і в католицьких родинах, тому музейники додали дзіночок для католицької меси.
Цікаво й те, що в родині Сингаєвських, близьких приятелів Булгакових, були не тільки дерев’яні форми (голгофи) для сирної паски, але й формочки для французського тістечка Канеле (cannele) та печива Мадлен (madeleine).
Виставку можна бачити до 16 квітня включно.
Коли: щодня крім понеділка та вівторка з 12 до 18.
Булгаковська Веранда п‘ятниця, субота та неділя з 12 до 18.
До слова, варто знати, куди можна сходити у Києві цього тижня.