У Києві працює гастро-проєкт CS Kitchen: є щоденні сет-меню за фіксованими цінами

06:31 13.01

Меню CS Kitchen вкдючає салати, гарячі страви, супи з європейської кухні. Окремо представлена категорія сніданків

У Києві працює гастро-проєкт CS Kitchen: є щоденні сет-меню за фіксованими цінами

Як повідомляється, український підприємець та засновник компанії Creative States запустив гастрономічний проєкт CS Kitchen. Наразі він вже працює в межах локацій Creative States у Києві. 

Менеджментом CS Kitchen опікується бренд-шеф з 19-річним досвідом у ресторанній індустрії. Олександр Колесников працював з українською, європейською, кавказькою та авторською кухнями, учасник професійних виставок та майстеркласів Creative Chefs Summit.

На кожній з локацій в команді CS Kitchen працює шеф-кухар з командою асистентів та клінінговим сервісом.

Запуск CS Kitchen з нуля на одній локації в середньому займає 3-4 тижні. За цей час команда розробляє та пропрацьовує меню, складає технологічні карти страв за рецептурою, прораховує прайс, підключає платіжні рішення. Кожна кухня облаштована всією необхідною професійною технікою, меблями та посудом.

Меню CS Kitchen вкдючає салати, гарячі страви, супи з європейської кухні. Окремо представлена категорія сніданків, а також щоденних сет-меню за фіксованими цінами — 270 гривень і 300 гривень.

Так, середній чек за сніданок — 145 гривень, за салат — 95 гривень, позиція з гарячих страв у середньому обійдеться в 145 гривень, а з гарнірів — по 50 гривень відповідно.  

До слова, апельсини здорожчали, “клементинки” – впали в ціні: маркети змінили вартість цитрусових.

Великий Київ у Google News

підписатися